Szélsebes





















Hipp és hopp és vége volt a hétnek. Az eső esett, és mi az ablakon át néztük a cinegéket, ahogy a tarka magokat válogatják. Élveztük az eső hangját és az ágakon gyöngyöző cseppeket. Esténként nyuszikat kötök, és állítom, hogy ez az egyik legjobb project, amit csináltam, már elég régóta. Nagyon élvezem, egyszerű és mégis változatos. Ábel a kedvenc könyvét szorongatja és Andris "egy kicsi cicája kapott egy kosarat.

Január mindig a leghosszabb hónap az évben. Most valahogy mégis örülök neki.Van időm tervezni... annyi-annyi mindent szeretnék csinálni :), de ez majd a jövő zenéje lesz. Addig is meleg vacsorák követik egymást. Sok ölelés, kuckózás, meleg teák, mesék és sok-sok olvasás és persze kötögetés.


xoxo V

1 megjegyzés:

  1. ♥ Olyan jó lenne kicsit odaülni a fiúk mellé, belelapozni a könyvecskéikbe, játszani a cicával, nyuszikkal, aztán inni Veleld egy forró teát, na jó, inkább kávét, beszélgetni kicsit, talán kötögetni, horgolni együtt picit... Persze aztán hazajönnék a mi esőnkbe, a mi kis kuckónkba, a mi mesekönyveinkhez, kötéshez, horgoláshoz, de mégis jó lenne kicsit együtt, Veletek.
    Kíváncsian várom a terveid, a képeket a nyuszikról...

    Szép, nyugalmas napokat Nektek nagy öleléssel

    VálaszTörlés