Gyere Nézz Körül Nálam!








A tegnapi kicsit borongós bejegyzés után most egy vidámat hoztam nektek! Egy kis werk arról, hogy hol is készülnek a bejegyzések. Arra invitállak benneteket, hogy pár percre nézzetek be hozzám. Ez itt a kis dolgozósarkom. Itt ülve írok, editálok, olvasok és felkutatok. Nem tartok rajta sok mindent, csak azt, amit tényleg szeretek, azt, amit szívesen látok és inspirál munka közben, vagy ahhoz kell, hogy haladjak.

Az asztalom most éppen egy szükségmegoldás, szeretem, hogy sok hely van rajta és kényelmes, viszont a színével nem tudtam eddig megbarátkozni, úgyhogy remélhetőleg hamarosan fehérre változik. A kis polcomat viszont nagyon szeretem. Pontosan akkora, hogy még elférjen rajta a megfelelő mennyiségű munkához kellő, vagy munkában inspiráló dolog, de ne legyen zsúfolt.

Az íráshoz rajzoláshoz témák szerint válogatott jegyzetfüzeteket, naplókat tarok, mindegyikben van egy toll csak, hogy azonnal le tudjam jegyezni azt, amit szeretnék akkor, amikor kell. Ha úton vagyunk, akkor a telefonomra rögzítem, vagy a Notes app-ba írom a gondolatokat.

Mostanában –szerintem csak a tavasz teszi…- élek-halok a friss világos színekért, úgyhogy ezzel veszem most körül magam. Azt hiszem ez most, így lesz egy ideig, mert minden nappal egyre jobban otthon érzem magam köztük és én nem tudok ellenállni.

Az asztalomon mindig van valamilyen csoki, most éppen mentolos csoki, és innivaló. Általában víz vagy light kóla. A csokit mindig úgy választom, hogy a csomagolása is különleges legyen. Ezeket akkor vetem be, amikor egy kicsi energiára van, szükségem írás közben vagy csak pihennék egy kicsit.

A polcokon ülő nyulak és őzikék pedig súgni szoktak… amikor elakadok. Nem, nincs kedvencem mindegyiket, úgy és azért szeretem, ahogy van. A két szürke nyuszi ruháját én magam készítettem, még a nyakláncot is.

Van három kakukktojás is. A fényképalbum és a képeslap, amit Flórától kaptam a karácsonyi cserebere alkalmával. Azóta is imádom. A harmadik pedig a naptár, amit tavalyelőtt kaptam Modesztától karácsonyra… gyönyörű fényképekkel, amiket ő készített, remélem idén lesz, majd új addig ezeket nézem, miközben írok.

Arról, hogy hogyan dolgozok itthon, még készülök egy bejegyzéssel. A héten a Maison blogban is ez volt az egyik poszt témája és nagyon tetszett, ahogyan Andi összefoglalta a saját szemszögéből és tapasztalataival azt, hogy ő hogyan is teszi mindezt. Most pedig búcsúzom mára. Ha esetleg bármi megtetszett nálam lent megtalálod a listát a lelőhelyekről.


Fehér poc IKEA
Jegyzetfüzetek Cath Kidston
Naplók DaybyDay
Jegesmedve csipeszek Tiger
Mentolos csoki Tesco Finest
Fa csillagok Kik
Őzikék Schleich
Őzike (nagy) Tiger
Szürke nyuszik Calico Critters
Nyuszis doboz Belle & Bo
Olló Etsy
Fotóalbum és képeslap Pink and Papergift

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Rögtön becuccolnék Hozzád! (Minden más, amit írni akartam, megy emilen...)

    VálaszTörlés