Karácsonyi Kuckó
















Egy kicsit megkésve, , ahogy ígértem itt a beszámoló a kia karácsonyi kuckóról, amit a fiúknak készítettem. Tilda és Maileg inspiráció alapján készült. A kiegészítőket pár év alatt gyűjtöttem, az én kedvenceim a polcon lévő kacsák és az apró mackó.a képkeretben. A legjobb az egészben viszont az, hogy a fiúknak is nagyon tetszik. Ábel rendszeresen olvassa a Thomas a gőzmozdony könyvét a kis kuckóban. András is szeretne itt könyvezni... de már nem fér oda, de pár napon belül ez is megoldódik.... de ezt majd máskor.

8 megjegyzés:

  1. Én is szeretnék itt kuckózni! :-) A rénszarvas trófeák az ágyak fölött verhetetlenek, de az egész csudaédes úgy, ahogy van. Én most Nálad inspirálódtam (megint), a színvilág abszolút az, amit Vilmosnál is szeretek, és minden olyan kedves... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem egyszer tényleg vendégül láthatunk majd!!

      Törlés
  2. Annyira édes az a két kiságy ott a kuckóban.:)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm.Az ágyak IKEA-sak , de a Vaterán vettem őket 6000 pénzért. Összesen. Tudom, szerencsém volt, egyszer.

      Törlés
  3. Szeretem az ötletességet, de mégis egyszerűséget a dolgaidban, amik melegek és szívbéliek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen szeretem , ha valami nem csak szép hanem praktikus is. Annak pedig külön örülök, hogy látszik , hogy szívből jönnek.

      Törlés
  4. En is rendszeres olvasod lettem, kedves ViragLovas, koszonom a sok elmenyt es ötletet, nagyon inspiralo ez a posztod is - csodahangulatos ez a kis kucko :)
    egy 2,5 honapos fiuikerpar edesanyja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszöm a kommentet. Mi már túl vagyunk a 2,5 hónapon csak annyit tudok mondani, hogy kitartás! Nagyon örülök neki, hogy itt vagy!!!

      Törlés