Amikor Nem Nézel Oda
















Szürke, nehéz hetünk volt. Az a hét az évben, amikor minden összejön, és valahogy sehová nem haladsz azzal, amivel kellene. Az a hét, amikor egy barátra sem lelsz és nem érted, hogy emberek miért tesznek dolgokat. Az a hét, amikor magammal is viaskodok, hogy jó úton járok-e, hogy megéri-e ennyi energiát fektetni mindebbe, vagy hagyjam az egészet…..

A reggelek ködösek és a napok tavaszmelegén ragyog az ősz csendes szépsége. Lassan minden fa lombját veszti és csak az örökzöldek virítanak. Ünnepre készen bogyókkal, viaszos levelekkel. Hirdetik az örök életet minden halált hozó messzi szélnek. Élnek!

A fiúk hóra várnak. Minden hóember, pöttyös hulló hó és pihe az álmaikban. Most csak is téli könyveket nézegetnek. Várjuk a telet és azt mondták itt is lesz a hétvégén. Ő a nagy rendező, aki óriás paplanjával mindent és mindenkit betakar, mint egy jó anya. Én pedig kötök szakadatlanul. Zongora kesztyűket merinóból, puha fehér merinóból. Az advent csendes hangja már hívogat a kiüresedésre. Puritán lélekkel fogadjuk majd a színeket, fényeket, illatokat és emlékeket. Mert csak így lehet.

Békés hétvégét kívánok Mindenkinek. Apró gyertyafényeket, melegséget, baráti szeretetet, de békét, békét mindenekfelett, drága barátok. Békét mindenekfelett!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése