Tavasz























A szomszédaink kertészkednek... ezt nézni Ábel kedvenc elfoglaltsága... és a cicák, a cicákat nézni....kopogni és kiabálni nekik...Anlis csak a cicákat szeretni a kezében, a saját mini cicájával integet feléjük...páratlan.

Végre mindent napsütés borít és igen is itt a tavasz. Az erdő is ébredezik...hóvirágok, rügyek....illatok és a kósza tavaszi szél. Az  ember hajábakap és csiklandozza a füle mögé fújt apró puszikat. Mint minden más évszaknak a tavasznak is illata van. Fáradt arany fű és földszag. Mohaszag és a meleg levegő illata...élvezem még úgy is, hogy ma leégtem... igen ( nem elírás).

A lakás megtelt virággal és a apró palántákkal....soha vidámabb hétvége a fiúkkal és apával. Babagetti főzés és bútorszerelés apával....és konyharendeberakás anyával :)... Szép hetet mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. De jó volt ezeket a kis életképeket nézegetni! : ))) A hangulat teljesen átjött... :))) És ugyanolyan zsiráfunk volt, mint Nektek, az én lánykám is imádta rágcsálni, ezek a zsiráfok tudnak valamit! : )))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gabriella, de jó ezt olvasni. Hogy hangualta vana a képeknek :). Próbálok minél többet visszaadni a hétköznapi ünnepeinkből. A zsiráf pedig felülmúlhatatlan. Igen Sophie Vulli tud valamit :).

      Törlés
  2. ♥ Imádom a képeid! És bár valóban nagyon hangulatos mindegyik, a kedveceim mégis a dolgos manók fotói. :-) Szerintem csak kedveskedni akartak Neked, kávét főzni Anyának... ;-) Elképzelem, ahogy ücsörögnek a karám előtt, és figyelik az ugrándozó gidákat.
    És a békáról nem készült fotó???

    VálaszTörlés