Kipp-kopp

























A héten szerintem legaláb 100-at ásítottam... ha elkezdem egyszerűen nem tudom abbahagyni. Mostanában hosszú éjszakáink vannak...nagyon hosszúak. A lakást beborítják a játékok takarók, párnák, könyvek.... nem a legegyszerűbb most anyának az élet.

Persze, azért mindig van valami új és jó a napban, mint a fiúk szívmelengetője, amit reményeim szerint nemsokára befejezek. Imádom a színeit.. sokszor azon kapom magamat, hogy azért nem kötöm éppen, mert simogatom és nézegetem a színeit. Nagyon kellemes színei vannak ennek a fonalnak.

És itt van Flórián a süvöltő...Minden reggel beköszönt az ablakon és mosolyog ,szinte flörtöl a kamerával. A csőrén régi nagy seb- még nem mertem megkérdezni, hogy mikor hol szerezte, de csak azért mert tapintatlan lenne. inkább várok amíg ő mondaj majd el.

Azt hiszem a kis műhelyem megérett egy nagyon alapos szortírozásra. Most már csak egy pár jó kis dobozt kell beszereznem. Annyi de annyi fontos kis apró dolog van, amit szeretek itt. Tudom, hogy nem tűnik a legrendezettebbnek, de én így szeretem, otthonos,..

Délutánonként pedig könyvezünk. Nagyon szeretek a fiúkkal könyvezni. Most a nagy kedvencek a verses és símogatós könyvek. Andris -akinek a mutató ujjában van a 3. szeme- mindent kitanulmányoz, símogat...Ábel, pedig a manókért rajong és a mókusokért és persze a rókákért....én persze a legnagyobb átéléssel olvasom a sorokat és iszok magamba minden kapott szót: néni, erdő, cica...szeretem ezeket a napokat...

A tavasz is itt jár már a kertben, már most így Valentin nap előtt.... hihetetlen, hogy szalad az idő.......Várlak szép tavasz- illatoddal, virágaiddal és apró fehér szirmaiddal, amiket reptet a kósza szél........

7 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos képek, és imádom a Meseboltot gyermekkorom óta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Mi is nagyon szeretjük ezt a könyvet. Szerintem az egyik legjobb gyerekkkönyv. Mindegyik vers és rajz megállja a helyét (kivéve a dohányzó cipészinasokat)- nagyon kifejező. A gyerekek nagyon szeretik hallgatni és símogatni a könyvet és már pár dolgot fel is ismernek rajta. :).Átnéztem hozzád és nagyon tetszettek a horgolt szivecskék. Hol találtad őket?

      Törlés
    2. ...örülök, hogy tetszenek...még tavaly láttam valahol, mikor szívecske mintákat keresgéltem. Neki is kezdtem, de elment a türelmem :), azóta láttam több helyen is képeket ilyen pufi horgolt dolgokról, többek között a Pinteresten, és megint nekiálltam.
      Konkrétan egy videóból tanultam meg az elkészítését, ha gondolod átküldöm! :)

      Törlés
    3. Megköszönném. Én éppen videóról kötök ezerszer egyszeűbb. A leírásokhoz én hülye vagyok.... teljesen :).

      Törlés
    4. Szia Viri, innen készítettem a horgolt szíveket:

      https://www.youtube.com/watch?v=Bm7NCElHGuM

      Én is jobban szeretem látni, valahogy úgy jobban megértem :), aztán leírom magamnak a lépéseket...

      Törlés
  2. Nem én voltam az első... :-(

    Annyira jók a meggyvágó-képek! ♥ Hozzánk is jár kettő is, de ennyire közel még nem tudtunk menni hozzájuk...
    Persze a kedvenc fotók még mindig a fiúkról készültek, az ürestányéros egyszerűen felülmúlhatatlan. :-)

    És a tündérműhely... ♥ Olyan jó lenne bekucorodni a sarokba, és figyelni, ahogy alkotsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁ Bettus.... semmi baj a lényeg hogy itt vagy hétről hétre mint a blogom majdnem egyetlen oszlopos kommentelője. Nagyon sokat jelent ez nekem. Igen a fiúk tudnak produkálni rendesen. Itt éppen túrót ettek életükben először. Egész héten minden nap niden percében az anya rendetrak takakrít lemez megy mert utánuk van mit mindig.... :) dehát ez az anyák sorsa.... Sajnos a tündérműhely egyí kicsit megszűnik, mert nincs semmi biztonságban a fiúk elől így most nagyrészét el kell pakolnom a szuterénünkbe.... sajnos most ez van de jobb így mert félek hogy valamit megesznek vagy valamivel megsértik magukat. Azért nem minden kerül majd le de limitálom a dolgokat.Én most inkább egy kötögetős horgolós estére vágyok ahol jól kibeszéljük a dolgok állását :).

      Törlés