Karácsonyi fények
Hát ez is eljött.... a nagybetűs KARÁCSONY. Sinatra újra énekelt, a konyhában süteménysült, és Á hazahozta a fánkat. Sétáltunk, ajándékokat készítettünk a szomszédoknak, és élveztük a fényeket. Micsoda fények voltak. Nemgyőztem magamba itatni az a sok színt... Valahogy a szívemhez nőttek ezek a "sötét napok" a téli napforduló előfutárai.... Mindig van valami varázslatos ezekben a napokban. Kicsit közelebb érzem magam ilyenkor a természethez- ezt az érzést nagyon szeretem.

Az egyik napon Á-val azon kaptunk magunkat, hogy arról álmodozunk, milyen lehet az Aran szigeteken a karácsony..... majd talán jövőre.

Eljött, amit annyira vártunk, amire annyit készültünk és most itt van. Milyen fura, hogy az elmúlt hetekben minden olyan gyorsan történt és most hirtelen olyan, mintha minden megállt volna és az időtlenségben lennénk... ebben az időtlenségben telik az az egy hét, ami elhozza az újévet. Észrevétlenül, mindig észrevétlenül. Én élvezem ezt a csigalassúságot... 

Bár szerettem volna időben megtenni, de talán még most sem késő. Szívből kívánok Mindenkinek békés ünnepeket és szeretnék köszönetet mondani mindenért, amit kaptunk az elmúlt hetekben napokban. Szeretünk, ölelünk benneteket, és üdvözlünk mindenkit innen a fenyőerdő melletti kis kék házból.

xoxo Viri, Á, A+Á

2 megjegyzés:

 1. Sosem késő. ❤ Mi is ölelünk Benneteket.
  Én pedig köszönöm neked a karácsonyi csereberét, a rengeteg ötletet, inspirációt, kedvességet, szeretetet. ❤
  És ha még nem késő, akkor nagyon boldog karácsonyt és nyugodt, szép napokat kívánok Nektek! ❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is Neked. A csomagot is. A gombák isteniek, és a kis horgolt girland azonnal felkerült a falra. A stollen és a marcipán eltűnt azonnal!!!! :) Egyedül a szírupot nem próbáltuk ki, eddig, de ma a kávénkba ezt fogok csurgatni a tejszínhabra :). Köszönönk mindent neked és Borinak is!!!♥ xoxx

   Törlés