Csendes napok
































Csend van és nyugalom. Alig mozdul körülöttünk a világ és élvezzük mindezt. Minden pillanatot, amikor otthon lehetünk. Elnyúlunk a franciaágyon és olvasgtjuk a kedves karácsonyi jókívánságokat. Teázgatunk, vagy a madarakat nézzük a konyhaablakból. Édes semmittevés. Hallgatjuk a fiúkat: anya, apa, autó, egy, mama, baba, cica, erdő, - ezek az első szavak, amik betöltik a házat.

Eljött a várvavárt hó is- a fiúk nagy örömére és persze az enyémre is. Nem volt óriási, de elég ahoz, hogy finom kis takarót vonjon a tájra. Rögtönzött sétát tettünk az erdőbe, hogy kihasználjuk ezeket a téli pillanatokat. Micsoda pillanatok voltak. Ilyenkor érzem igazán, mennyire szeretem ezeket az óriás fákat. Egyre jobban, jobban.

Már csak egy szemhunyás és vége a karácsonynak, de a fények még maradnak egy kicsit. Hihetetlen, hogy milyen játékosságot hoznak az esték. Végre olvasgatok, blogokat, újságokat, könyvet, és élvezem a tél fényeit. 





2 megjegyzés:

  1. Ugye? Ezt az időszakot legalább annyira szeretem, mint a karácsonyt. Bár mi csak kettesben vagyunk Borival, de élvezzük a nagy hóban sétálást, sokat beszélgetünk, társasozunk, babázunk, mesélünk...
    Nagyon szép együtt töltött napokat és boldog új esztendőt kívánunk nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is nektek! Szívből kívánom, hogy minden teljesüljön az új évben amit csak szeretnétek!!

      Törlés